Yövy iglussa, sauno jääsaunassa

Majoitu lumesta ja jäästä tehdyssä iglussa, sauno jääsaunassa ja kruunaa ilta lämpimässä paljussa. Tänä vuonna yritys on rakentanut lumi-igluja majoituskäyttöön. Iglussa voi yöpyä kaksi henkilöä kerrallaan, yövyt leveässä parisängyssä, porontaljojen päällä, lämpimän makuupussin sisällä. Illan aikana voit hemmotella itseäsi jääsaunan löylyissä ja lämpimässä paljussa.

Lomakylässä on tarjolla 15 mökkiä ympärivuotiseen käyttöön. Lisäksi 24-paikkainen karavaani alue palveluineen. Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa ja karaokepubi.

Lomakylästä pääset helposti siirtymään murtomaahiihtoladuille. Vaaran ympäri kiertää hiihtolatu 8 km. Aavasaksalta on latuyhteys myös Ainiovaaran hiihtokeskukseen, jonne tulee hiihtäen matkaa 11 km. Ainovaarasta löytyy lisää hiihtolatuja. Lomakylän läheisyydessä sijaitsevat myös Aavasaksan laskettelurinteet, josta löytyy hiihtohissi sekä mattohissi lapsille ja snowtuubirata sekä pulkkamäki. Kesä aikaan vaaraa kiertää näköalareitti noin, joka on pituudeltaan noin 2,5 km.

Lomakylästä on mahdollisuus moottorikelkkailla Tornioon, Pelloon ja Rovaniemelle sekä Ruotsin puolelle.

Lämmin makuupussi takaa lämpimät unet.

Iglut on tehty lumesta ja jäästä.

Kaikenlaisissa saunoissa olet käynyt, mutta jääsauna on ehkä vielä kokeilematta?

Jääsaunassa tarkenee nimestä huolimatta.

Kruunaa ilta lasillisella ja lämpimällä paljulla.

 Takaisin