Irtiotto Lapissa

Koe uskomaton Aavasaksan Lappi. Tarjoamme juuri sinulle ja perheellesi aitoja elämyksiä, hyvää ruokaa ja lappilaista vieraanvaraisuutta. Alue vaaroineen ja vesistöineen tarjoaa matkailijalle puhtaan luonnon ohella erinomaiset harrastus- ja virkistysmahdollisuudet.

Nauti syksystä Loma-vietosella

Loma-Vietonen sijaitsee kauniin hiekkarantaisen Vietosen järven rannalla Ylitornion kunnassa. Päivällä erilaisia aktiviteetteja, illaksi voit varata rantasaunan ja lämmitettävän paljun sekä nauttia nuotion loimusta uudessa viihtyisässä rantakodassamme. Asiakkaan käytössä on maksutta hiihtovarusteita, lumikenkiä, polkupyöriä, pieni frisbeegolf rata sekä frisbee-keikkoja, SUP-lautoja, kanootteja ja soutuveneneitä. Vuokraamme moottorivenettä, kalastusvälineitä, läskipyöriä sekä lumikenkiä. Voit valita joko pelkän majoituksen tai majoituksen aamupalalla, puoli- tai täysihoidolla. Mökkejä 2-4 henkilölle, 4-6 henkilölle sekä 6-8 henkilölle. Liinavaatteet eivät kuulu mökkimajoituksen perushintaan, mutta kuuluu huoneiden aamupalamajoitushintaan.

Loma-Vietonen

Kuusirannantie 59
95675 Meltosjärvi
040 728 6751
www.lomavietonen.fi
info@lomavietonen.fi

Viihdy Napapiirin Järvilomilla viikonloppu tai pidempään

Viihtyisä lomapaikka sijaitsee aidossa maalaisympäristössä kauniin Iso-Vietosen rannalla, Ylitornion Raanujärvellä. Meillä voit viettää lomasi omatoimisesti tai vaihtoehtoisesti suunnittelemme kanssasi sopivan kokonaisuuden tarpeisiinne nähden. Lähimetsät kutsuvat patikoimaan, marjastamaan, metsästämään ja kalastamaan. Takaamme vieraillemme yksityisyyttä sekä touhukasta Maalaiselämää ja mieleenpainuvia hetkiä erilaisten aktiviteettien parissa: kalastus, huskysafarit, poroajelu ja lumikenkäily.

Napapiirin Järvilomat

Luukonniemi 147
97250 Raanujärvi
040 966 1632
www.napapiirinjarvilomat.fi
info@napapiirinjarvilomat.fi

Villa Säikkärä tarjoaa lappilaista luksusta!

Säikkärän ainutlaatuisen tunnelman voit aistia modernissa, mutta jyhkeässä kelohirrestä rakennetussa päärakennuksessa, jossa on 8 korkeatasoista kahden hengen huonetta. Isossa olohuoneessa on tilaa rentoutua, kuunnella musiikkia huippulaitteilla tai katsella elokuvia. Tila soveltuu erinomaisesti kokousten pitämiseen, lisäksi suuri ruokapöytä ja keittiö. Päärakennuksen terassilta voit ihailla auringonlaskua tai keskiyön aurinkoa. Piharakennuksessa on 4 korkeatasoista kahden hengen huonetta. Huoneet ovat täydellisesti varustettuja. Perinteinen puusauna ja erillisessä rakennuksessa oleva grilli- ja sikarihuone täydentävät tunnelmaa.

Highlevel Adventures Oy

Raanujärvi, Ylitornio
044 975 7880
www.villasaikkara.fi
mika@villasaikkara.fi

Jotakin muuta, jotakin uutta – Skyfire Village

Jokaisen travellerin unelma kohde! Mikäli etsit uusia kokemuksia, Skyfire Village tarjoaa sinulle uuden glamping matkailukohteen Suomen Lapissa. Tarjoamme päivän aikana palveluja, jolloin näet ja koet todellisen Lapin lumon uudella tavalla. Skyfire Village sijaitsee keskellä lappilaista erämaata, jossa voit kokea rauhan, hiljaisuuden ja puhtaan luonnon parhaimmillaan. Sijaintimme on yksi parhaimmista paikoista maailmassa, jossa voit nähdä pohjoisen valot eli revontulet ja Lapin tähtitaivaan kirkkaimmillaan.

Skyfire Village Oy

Raanujärventie 758
95620 Aavasaksa
044 975 1161
www.skyfirevillage.com
info@skyfirevillage.com

Koe aito Lappi Tatukan porotilalla

Porotilalla koet aidon Lapin ja näet porotilan elämää. Voit nauttia perinteisiä kuin hieman modernempiä Lappilaisia ruokia, pienenpään nälkään nokipannu kahvi lättyjen ja kotitekoisen mustikkahillon kera. Nauti nuotion loimusta tunnelmallisessa kodassa, opettele perinteinen poronhoitajan taito – suopungin heitto. Porotilavierailulla pääset ruokkimaan ja kuvaamaan poroja heidän kotitarhassaan.

Tatuka Reindeer Farm

Rovaniementie 866
97250 Raanujärvi
Sami 040 762 5889, Kati 040 769 4754
www.tatuka.fi
info@tatuka.fi


Raanujärvi sijaitsee suurten järvien syleilyssä, vain kolmen vartin ajomatkan päässä lentoasemalta.

Laadukkaita kuljetuspalveluita Lapin Taksipalvelusta

Ota ilo irti matkastasi tai pidä vaikkapa kokous ajomatkalla. Käytössäsi ovat multimedialaitteet sekä erinomainen äänentoisto. Matkustusmukavuutta tuo säädettävä väriä vaihtava valaistus, pöytä ja ylelliset istuimet säädettävillä selkä- sekä käsinojilla. Matkustamossa on myös oma ilmastointi sekä lämmitys. Turvallista matkaa!

Yöjunalla Ylitorniolle (1-8 henk.)

Hinta sis.
– nouto Ylitornion asemalta ja käynti aamupalalla Aavasaksa Palviljongilla (sovimme kattauksen valmiiksi )
– automme odottaa teitä Aavasalla 2 tuntia, voitte käydä Kruununkierroksen sekä nauttia kauniista kansallismaisemasta
– kuljetus Raanujärvelle majoituspaikkaanne
– nouto Raanujärveltä ja vienti takaisin joko Rovaniemelle tai Ylitorniolle
Hinta: 550 €

Lennä tai junaile itsesi Rovaniemelle (1-8 henk.)

Hinta sis.
– nouto Rovaniemen asemalta ja tutustuminen Napapiirin pajakylään
– automme odottaa teitä Rovaniemellä 2 tuntia
– kuljetus Raanujärvelle majoituspaikkaanne
– nouto Raanujärveltä ja vienti takaisin joko Rovaniemelle tai Ylitorniolle
Hinta: 500 €

Lapin Taksipalvelu

Ylitornio
040 718 7230
www.lapintaksipalvelu.fi
lapintaksipalvelu@gmail.com

 Takaisin