Optikkoliike Lapinkatse

Täyden palvelun optikkoliike.

Palvelemme kaikissa näönhuoltoon liittyvissä asioissa. Autamme sinua valitsemaan sopivat kehykset sekä kerromme erilaisista vaihtoehdoista, joilla näköä voidaan korjata.

Kehykset

Valikoimistamme löydät ajattomia ja uusimman muodin mukaisia malleja lapsille, naisille ja miehille. Teetpä valinnan sitten persoonan, muodin tai käyttötarkoitukseen mukaisesti. Mikäli harrastus vaatii kehyksiltä tiettyjä ominaisuuksia niin tällöin ratkaisuna voi olla myös kahdet eri kehykset, toiset arkeen ja toiset harrastuksiin tai töihin.

Linssit

Linssit ovat tärkein osa silmälasejasi, koska niillä korjataan silmän taittovirheet yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Vaihtoehtoja linsseissä on lukuisia, jotka nekin voidaan valita näkömukavuuden ja käyttömukavuuden mukaisesti.

Aurinkolasit

On tärkeää, että aurinkolasit ovat laadukkaat, jotta suojaat silmäsi voimakkaan aurinkovalon lisäksi myös silmille haitalliselta UV-säteilyltä. Valikoimissamme ovat laadukkaat aurinkolasit optisilla linsseillä ja ne saat myös omilla vahvuuksillasi. Aurinkolasivalikoimassamme on useita merkkejä naisille, miehille ja lapsille. Mallistossa myös harrastuskäyttöön kuten kalastukseen ja lasketteluun suunniteltuja aurinkolaseja sekä omiin silmälaseihin kiinnitettäviä clip-on linssejä. Aurinkolaseja saa eri värisillä linsseillä ja erilaisilla tummuusasteilla sekä polarisoivilla linsseillä, jotka poistavat esim. lumesta ja vedestä aiheutuvat heijastukset. Polarisoivat aurinkolasit ovatkin suositeltu hankinta erityisesti kalastajille, laskettelijoille sekä autoilijoille. Aurinkolasien linsseille on saatavissa myös erilaisia pintakäsittelyjä kuten naarmuuntumisen esto.

Saatavilla

– optikon palvelut
– silmälääkärin palvelut
– silmälasit
– piilolasit
– aurinkolasit
– uimalasit omalla voimakkuudella
– silmälasien korjaus, huolto ja puhdistus

Aukioloajat

MA klo 10-19
TI-PE klo 10-17
LA-SU suljettu

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Optikkoliike Lapinkatse Oy

Alkkulanraitti 75
95600 Ylitornio
040 637 1390
https://optikkoliikelapinkatse.fi
lapinkatse@fennooptiikka.fi

 Takaisin