Festi Palvelu

Tervetuloa kahville, lounaalle ja ostamaan tuoreet leivät ja leivonnaiset

Festi Palvelussa on 90 asiakaspaikkaa ja kahvilatilamme ovat varattavissa normaalin aukioloajamme ulkopuolilla esim. juhlatilaksi. Pitopalvelua järjestämme tietysti myös asiakkaan toivomaan paikkaan sopimuksen mukaan. Meiltä voi vuokrata tarvittaessa myös pelkän juhla-astiaston. Ota yhteyttä niin suunnitellaan kokous- ja juhlatarjouilu yhdessä.

Leivomme päivittäin leipää, rieskaa, makeita- ja suolaisia piirakoita sekä monenlaisia makeita leivonnaisia, joita voi nauttia kahviossamme. Tilauksesta toteutamme toiveidenne mukaiset leivonnaiset.

Lounas aina 11-15 välisenä aikana. Lounas sisältää lämpimän ruoan, salaatin, juoman, aamutuoreen leivän, rieskan ja jälkiruoan. Meiltä myös ruokaa kuljetettuna kotiin tai työpaikalle. Toimitamme ennakkotilauksen mukaisen lounaan lämpölaatikossa kotiin tai työpaikalle. Soita ja tee toimitussopimus!

Kahvilasta joka päivä oman leipomon tuoretta pullaa, munkkeja, viinereitä, kakkuja ja leivoksia. Nauti herkkujamme paikanpäällä tuoreen kahvin kanssa tai osta mukaan.

Avoinna

ma-pe 9-16
la 10-15
su suljettu

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Festi Palvelu

Alkkulanraitti 61
95600 Ylitornio
Puh. 040 770 3246
http://www.festipalvelu.fi
festipalvelu@luukku.com

Palvelut:

- Juomakelpoinen vesi
- Liikuntaesteetön
- Luottokortti käy maksuvälineenä
- Oma wc
 Takaisin