Nauti

Lounasravintolat

Pizza

fast food

ravintolat ja yökerhot

Hulkoffgården
Hulkoffgården 35 km pohjoiseen Haaparannalta. Ravintola-, majoitus- ja kokouspalvelut, Butiken på Landet vaatekauppa sekä maatila.
Ravinteli Nälkäinen Hauki
Ravinteli Nälkäinen Hauki on 40-paikkainen, viihtyisä ja luonnonläheinen ravintola. Ravinteli on avoinna aina perjantaisin klo 17-21.
Ravintola Aavasaksan Paviljonki
50 paikkainen kahvila-ravintola Aavasaksan huikeissa maisemissa. Avoinna kesäisin.
Ravintola Luppioberget, Övertorneå
Luppiolla voit muun muassa kiivetä ja vaeltaa, maastopyöräillä, etsiä geokätköjä, bongata lintuja, kokea villin luonnon ja nähdä siellä asuvat villieläimet.
Hotel Kievari Ylitornio
Hotellissa on 26 huonetta, 2 saunaa sekä tilavat kokous- ja juhlatilat. Lisäksi tanssi- ja juhlaravintola, ruokaravintola, yökerho ja pubi.
Aavasaksan Lomakylä
Lomakylässä on yhteensä 15 mökkiä sekä lisäksi erillisiä huoneita. Vastaanotto sekä ravintola. Pihapiirissä myös caravan alue.
Lomakeskus Karemajat
Kaikki hyvään lomaan. 58 majoituspaikkaa, 200 paikkainen ravintola, ulkopalju ja poreallas. Patikointireitit ja hiihtoladut välittömässä läheisyydessä. Karemajoilla on myös 18 väyläinen frisbeegolfrata vapaasti kaikkien käytettävissä maksutta.
Lomakylä Loma-Vietonen
Idyllinen lomakylä Vietosen järven rannalla Ylitorniolla, lähellä Rovaniemeä. Mökkejä 2-4 henkilölle, 4-6 henkilölle tai 6-8 henkilölle. Lisäksi opastettuja kalastusretkiä, kelkkasafareita, yms. Tilausravintola.
Svanstein Lodge
Tarjolla on 11 huonetta kahdelle hengelle sekä 23 mökkiä 2-6 henkilölle. Tuotamme myös upeita ohjelmapalveluja asiakkaillemme.