Aurinkomajat

Lomakylässä on yhteensä 14 mökkiä sekä lisäksi erillisiä huoneita. Mökkien varustelutaso vaihtelee koon mukaan. Isoissa mökeissä on takka. Erillisessä rakennuksessa on muutama huone ja lisäksi yhteistilat. Varustukset mökeissä: sauna, takka, TV, astiat 6-8 hengelle, mikroaaltouuni. Asuntovaunupaikat sisältävät sähkön, suihku-, wc- ja keittiötilat. Sauna lisämaksusta.

Lomakylästä pääset helposti  murtomaahiihtoladuille. Merkattu latuverkosto on 40 km pitkä, valaistuja latuja on 11 km. Latuyhteys on myös Ainiovaaran hiihtokeskukseen, jonne on matkaa n. 10 km. Lomakylän läheisyydessä sijaitsevat laskettelurinteet ja hiihtohissi. Lomakylässä toimivasta suksivuokraamosta löytyvät laskettelu- ja maastohiihtovälineet koko perheelle, aina 4-vuotiaasta ylöspäin. Suksivuokraamosta voit varata myös lumilautoja ja murtomaahiihtovälineitä.

Lomakylässä raikaa karaoke koko kesän, joka viikonloppu!

Laskettelukeskus

3 rinnettä, kapulahissi, tuubimäki, pulkkamäki, mattohissi
Korkeusero 115 m
Pisin rinne 1000 m

Lomakylästä on mahdollisuus myös moottorikelkkailuun jopa Ruotsin puolelle. Hohtavat hanget houkuttelevat omatoimisille moottorikelkkaretkille. Reittien varrella on laavuja pientä taukoa varten ja voit myös pysähtyä pilkkimään.

Aavasaksa on Lapin vanhin keskiyönauringon katselupaikka ja kuuluisa juhannusjuhlistaan. Tule viettämään juhannusta Aavasaksalle, koe keskiyönaurinko ja sinut ympäröivä kaunis luonto. Vaihteleva maasto tarjoaa erilaisia retkeilymahdollisuuksia. Luontopoluille on rakennettu pitkospuut ja opastaulut. Voit valita eripituisia reittejä voimien mukaan. Luontopolkujen varrelle on rakennettu laavuja ja näköalatasanteita taukoa varten. Kauniita maisemia riittää silmänkantamattomiin. Opasteet kertovat alueen historiasta.

Hyvät mustikka- ja puolukkamaastot tarjoavat oman nautintonsa matkailijalle. Voit tutustua alueen luontoon ja kasvillisuuteen. Hiljentyä arkipäivän kiireistä. Syksyllä on oivat metsästysmahdollisuudet.

Faktaa

– 14 mökkiä
– reception
– caravan alue
– matkailuinfo
– A-oikeudet
– maukasta ruokaa
– kahvila
– matkamuistot
– karaoketanssit
– postimerkit ja postilaatikko

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Midnight Sun Cottages Aavasaksa Oy

Aavasaksanvaarantie 180
95620 Aavasaksa
Puh. 016578150
http://www.aurinkomajat.fi
aavasaksa@aurinkomajat.fi

Palvelut:

- Hiihtokeskus lähellä
- Hiihtolatu lähellä
- Jääkaappi
- Juomakelpoinen vesi
- Grillikota
- Kylpytynnyri
- Lemmikkieläimet sallittu
- Luottokortti käy maksuvälineenä
- Maastopyöräilyreitit lähellä
- Marjastus mahdollista
- Moottorikelkkailu
- Oma suihku
- Oma wc
- Parvi
- Puusauna
- Rautatieasema lähellä
- Ravintola lähellä
- Retkeilyreitit lähellä
- Sähköt
- Sähkösauna
- Takka
- Televisio
- Ilmainen WIFI
- Sopii perheille
- Sopii pariskunnille
 Takaisin