Highlevel Adventures Oy

Säikkärä on valmistunut vuonna 2011, sen ainutlaatuisen tunnelman voit aistia modernissa, mutta jyhkeässä kelohirrestä rakennetussa päärakennuksessa, jossa on 8 korkeatasoista kahden hengen huonetta. Isossa olohuoneessa on tilaa rentoutua, kuunnella musiikkia huippulaitteilla tai katsella elokuvia. Tila soveltuu erinomaisesti kokousten pitämiseen, lisäksi suuri ruokapöytä ja keittiö. Päärakennuksen terassilta voit ihailla auringonlaskua tai keskiyön aurinkoa. Piharakennuksessa on 4 korkeatasoista kahden hengen huonetta. Huoneet ovat täydellisesti varustettuja. Perinteinen puusauna ja erillisessä rakennuksessa oleva grilli- ja sikarihuone täydentävät tunnelmaa.

Päärakennuksessa on 8 tasokasta makuuhuonetta, joissa kaksi vuodetta. Mahdollisuus parivuoteisiin tai erillisiin vuoteisiin. Huoneissa suihku ja wc. Piharakennuksessa löytyy 4 tasokasta makuuhuonetta, joissa kaksi vuodetta. Mahdollisuus parivuoteisiin tai erillisiin vuoteisiin. Huoneissa suihku ja wc. Säikkärän oma kokki ja henkilökunta varmistavat ruokailuhetkien nautinnollisuuden asiakkaan toivomalla menulla.

Nykyaika ja perinteet kohtaavat

Välillä on tarpeellista rentoutua ja nauttia. Olemme sitä mieltä, että tauko kiireisestä menosta on jokaiselle tarpeellista. Suunnittelemme vierailusi siten, että kaikki on valmiina.

Ohjelmia yöttömässä yössä vai aktiviteetteja talvella?

Talvella huskyt, porot tai moottorikelkat kuljettavat Säikkärän vieraita halki koskemattomien lumisten maisemien ja ahti tarjoaa pilkkijälle jäisen valtakuntansa antimia. Kesällä voit patikoida Lapin yöttömässä yössä, soutaa järvelle nostamaan verkkoja tai onkia laiturinnokalta.

Kesän väistyessä tyyni järvi kutsuu tuulastamaan yön pimeydessä. Syyspäivien sieni- ja marjaretkillä voit ihailla ruskan väriloistoa ja aistia lähestyvän talven lähettämiä raikkaita tuulia. Saunan löylyissä maailman murheet huuhtoutuvat pois ja mieli rentoutuu ja maukas illallinen kruunaa toimintapäivän.

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Highlevel Adventures Oy

Raanujärvi, Ylitornio
+358449757880
http://www.villasaikkara.fi
mika@villasaikkara.fi

Palvelut:

- Astianpesukone
- Hiihtolatu lähellä
- Jääkaappi
- Juomakelpoinen vesi
- Kalastus mahdollista
- Kauppa lähellä
- Grillikota
- Laituri
- Lentokenttä lähellä
- Luottokortti käy maksuvälineenä
- Maastopyöräilyreitit lähellä
- Marjastus mahdollista
- Moottorikelkkailu
- Oma suihku
- Oma wc
- Pakastin
- Puusauna
- Pyykinpesukone
- Retkeilyreitit lähellä
- Sähköt
- Sähkösauna
- Takka
- Televisio
- Uinti mahdollista
- Veneen käyttö mahdollista
- Ilmainen WIFI
- Sopii perheille
- Sopii pariskunnille
- Metsästys mahdollista
 Takaisin