Metsästystila Ainola

Metsästystila Ainola täyttää vaativimmankin metsästäjän toiveet. Laajojen ja riistarikkaiden metsästysmaastojen ohella viihdyt myös itse tilalla. Vuonna 2000 valmistunut 18 vuodepaikkaa tarjoava Anjala tornibaareineen toimii majoitustilana Ainolassa vieraileville. Hien pintaan saat vaikka savusaunassa tai perinnerikkaassa rantasaunassa, jonne entinen presidenttimme Urho Kekkonen jätti puumerkkinsä. Metsästyksen ohella voit harrastaa myös kalastusta,
johon viereinen järvi tarjoaa mainiot puitteet hyvin hoidetun kalakannan ansiosta. Tilan alueelta lukuisista rakennuksista ja pihapiiristä löydät erikoisuuksia, jotka ovat jo nähtävyyksiä itsessään. Ne kantavat kaikki Ainolan perinnettä arvokkaasti eteenpäin.

Unelmien metsästysmaat

Metsästäjälle monipuolinen Ainola toteuttaa toiveesi unelmiesi mukaisesta metsästyksestä. Hirvenmetsästys hyvin hoidettuilta riistapelloilta tai tyylikkäästi hirvikoiran avulla ilman kiirettä on Ainolan tavaramerkki. Metso, teeri, riekko ja pyy pyydetään seisovilla lintukoirilla. Pihamiljööseen kotiutuneet fasaanit ovat mielenkiintoista riistaa myös kokeneemmalle metsästäjälle. Myös jänikset ja vesilinnut kuuluvat vahvasti Ainolan riistakantaan. Ainolan metsästysalueet sijaitsevat Suomen lisäksi osin Ruotsin puolella.

Tervetuloa unohtumattomalle Metsästysmatkalle Ainolaan!

Faktaa

– 18 vuodepaikkaa
– 9 huonetta
– Ampumarata, kivääri sekä haulikko
– Jousiammuntarata
– Laserhirvirata
– Aseiden huolto ja säilytystilat

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Metsästystila Ainola

Lohijärven Ainola Oy
Ainolantie 370
95670 Pessalompolo
0400 977 838
http://www.ainola.net
sales@ainola.net

Palvelut:

- Hiihtolatu lähellä
- Juomakelpoinen vesi
- Kalastus mahdollista
- Laituri
- Marjastus mahdollista
- Moottorikelkkailu
- Oma suihku
- Oma wc
- Puusauna
- Ratsastusta
- Sähkösauna
- Takka
- Televisio
- Uinti mahdollista
 Takaisin