Majoitu

Mökit ja leirintäalueet

Arctic Camping
Leirintäalueelta löytyy 3-6 hengen mökkejä. Kaikissa mökeissä varustukseen kuuluu sängyt ja jääkaappi, osassa myös televisio.
Millimajat
Olemme majoitus- ja matkailupalveluja tarjoava yritys Torniojoen varrella Ylitornion Aavansaksalla. Palvelutarjontaamme kuuluu majoitusta päärakennuksen 2hh huoneista 2-4hh mökkimajoitukseen sekä karavaanarialue huoltotiloineen.
Norrsken Lodge
Tunne pohjoisen vapaus. Nauti upeasta ajasta Norrsken Lodgessa. Meillä on 12 (2 makuuhuoneen) mökkiä, hotellissa 9 kahden hengen huonetta, 4 yhden hengen huonetta, joissa kylpyhuone ja wc. Karavaanialueella 48 vaunupaikkaa sähköllä, 20 vaunupaikkaa ilman sähköä. Olemme avoinna vuoden ympäri.
Pahtajärven lomakylä
Pahtajärven lomakylä on neljän mökin mökkikylä. Mökkialueelta löytyvät mm. grillikota, kirjolohiallas, soutuveneitä, lapsille keinut sekä trampoliini yms.
Skyfire Village Oy
Skyfire Village sijaitsee keskellä lappilaista erämaata, jossa voit kokea rauhan, hiljaisuuden ja puhtaan luonnon parhaimmillaan. Ryhmän koko max. 10 henkilöä.
Aava Sky Village Oy
Lomakylä sijaitsee Aavasaksanvaaran laella luonnonkauniissa perinnemaisemassa. Kaikki mökit remontoitu lattiasta kattoon 2020.
Aurinkomajat
Lomakylässä on yhteensä 14 mökkiä sekä lisäksi erillisiä huoneita. Vastaanotto sekä ravintola. Pihapiirissä myös caravan alue.
Lomakeskus Karemajat
Kaikki hyvään lomaan. 58 majoituspaikkaa, 200 paikkainen ravintola, ulkopalju ja poreallas. Patikointireitit ja hiihtoladut välittömässä läheisyydessä. Karemajoilla on myös 18 väyläinen frisbeegolfrata vapaasti kaikkien käytettävissä maksutta.
Alavainio
Lomapaikka sijaitsee maalaisympäristössä, pihassa perinnetalo, savusauna, vierastalo ja mökki rannassa.
Lohijärven Eräkeskus
Eräkeskuksessa 14 huonetta, 20 hengen savusauna, grillikota. Tarjoamme myös kalastus ja metsästyspalvelut.
Lomakylä Loma-Vietonen
Idyllinen lomakylä Vietosen järven rannalla Ylitorniolla, lähellä Rovaniemeä. Mökkejä 2-4 henkilölle, 4-6 henkilölle tai 6-8 henkilölle. Lisäksi opastettuja kalastusretkiä, kelkkasafareita, yms. Tilausravintola.
Napapiirin Järvilomat
Yksityisyyttä, luonnon rauhaa ja aktiviteetteja. Kuusi tasokasta mökkiä järven rannalla. Mökit sopivat 4-10 henkilölle. Lisäksi tarjoamme pitopalvelua, kylpytynnyri ja savusauna palveluita.
Niuron mökit
10 mökkiä Tornionjoen rannassa, yhdessä rakennuksessa 2 mökkiä. Mökit sijaitsevat lähellä Ylitornion palveluja.
Toivola
Neljä erillistä mökkiä ympärivuotisessa käytössä, samassa pihapiirissä. Sopii esimerkiksi yhdelle tai kahdelle perheelle tai suuremmalle porukalle. Lohivene ja moottori, puusauna, palju sekä grillikatokset asiakkaiden käytössä.

Hotellit ja motellit

Caravan-alueet

Glamping