Villa kunkku ja Villa Väylä

Villa kunkku

Olohuone, makuuhuone, wc ja sauna sekä terassi (50m²)
Max. 5 henkilöä

Hinnat: katso Booking.com
Kokonaishintaan sisältyvät: loppusiivous, IF peruutusturvavakuutus

Villa kunkku sijaitsee Tornionjoen välittömässä läheisyydessä Ylitornion Kuivakankaalla. Mökissä on keittiö, astianpesukone, mikroaaltouuni, suihku ja sauna, wc, pyykinpesukone, jääkaappi, uuni ja liesi, televisio, ilmastointi, yläkerta ja terassi sekä grilli. Pyyhkeet ja liinavaatteet ovat saatavilla lisämaksusta. Maksuton pysäköinti. Pääset patikoimaan ja hiihtämään mökin läheisyydestä. Vuokraamme polkupyöriä.

Lähin lentoasema on 80 kilometrin päässä (Kemi-Tornion lentoasema). Lentokenttäkuljetukset ovat saatavilla lisämaksusta.

Voi tehdä varauksen Booking.com sivuilta tai soittamalla 0505174260.

Lemmikit sallittu, tupakointi kielletty. Soutuvene ja Kylpypalju vuokrattavissa. Uintimahdollisuus joella, jossa hiekkaranta. Kysy myös jokiretkestä saunalautalla, rekiajeluasta hevosella sekä kuljetukset liikenneasemilta.

Mahdollisuus lohen kulleverkkopyyntiin kesällä (pyyntiaika vain yhtenä viikonloppuna ennen juhannusta ja kahtena sen jälkeen, juhannus rauhoitettu). Lisäksi metsästysmahdollisuus seuran mailla (pienriista), hirvijahtiin vierasmetsästäjänä (luvat ja lisätiedot omistajan kautta). Valtionmaiden pienriistan metsästysalue, ks. kohde 2609 Ylitornio. Alue lähimmillään noin 50 km:n etäisyydellä. Lyhyt etäissyys myös Ruotsin metsästysmaille (mm. latvalinnustus).

Hiihtokeskukseen 9 km
Hiihtoladulle 9 km
Tornionjoelle 200 m
Kauppaan 10 km
Ravintolaan 9 km
Uimahalli 12.5 km

Villa Väylä

Tupakeittiö 2 henkilöä , 25.0 m²
Tupakointi kielletty
Lemmikki sallittu
Hinnat: katso Booking.com
Kokonaishintaan sisältyvät lisäpalvelut

Villa Väylä sijaitsee maaseutumiljöössä Tornionjoen lohiapajien läheisyydessä. Omistajan talo 10 m:n etäisyydellä mökin takana. Mökin terassi joelle päin, mikä varmistaa oman rauhan joen puolella. Soutuvene käytettävissä, lisäksi omistajalta vuokrattavissa jokivene (lohivene) ja moottori sekä tavanomainen moottorivene (10 hv). Uintimahdollisuus joessa, hiekkarantaa, etäisyys 100 m. Puurakenteinen mökki, rakennettu 2000, kunnostettu ja uusittu 2020. Tupakeittiössä vuodesohva kahdelle, saunassa puukiuas ja sähkökiuas, sauna samassa rakennuksessa, pesuhuoneessa suihku ja muuripata, sähkötoiminen käymälä mökissä. Tilava lasiterassi, jossa kaasutoiminen lämmitin. Mökillä oma kylpypalju (omistaja neuvoo lämmityksen). Saat paljun käyttöösi varaamalle sen lisäpalveluista. Varaa haluamasi määrä paljun käyttöä, maksu on per käyttökerta.

Varustelu
Mökin kohdalla joki on suvantoa ja soveltuu hyvin veneilyyn ja uisteluun. Oman veneen voi myös laskea vesille omistajan rannasta. Lähimmät kosket Kattilakoski 12 km ja Matkakoski 35 km. Kalastusluvat ja kalastussäännöt, ks. kohde 2502 Tornionjoki-Muonionjoki-Könkämäeno. Mahdollisuus omistajan kanssa lohen kulleverkkopyyntiin kesällä (pyyntiaika vain yhtenä viikonloppuna ennen juhannusta ja kahtena sen jälkeen, juhannus rauhoitettu).

Metsästysmahdollisuus seuran mailla (pienriista), mahdollisuus myös hirvijahtiin vierasmetsästäjänä (luvat ja lisätiedot omistajan kautta). Valtionmaiden pienriistan metsästysalue, ks. kohde 2609 Ylitornio. Alue lähimmillään noin 50 km:n etäisyydellä. Lyhyt etäissyys myös Ruotsin metsästysmaille (mm. latvalinnustus).

Mökin omistaja järjestää jokiretkiä saunalautalla, rekiajelua hevosella sekä kuljetuksia liikenneasemilta esimerkiksi.

Lomaasi helpottavat lisäpalvelut:
Liinavaatteet (Villi Pohjola) (15,00 € /kpl)
Loppusiivous (Villi Pohjola) (60,00 € /kpl)
Kylpypalju (50,00 € /kpl)

Aavasaksan näköalavaara ja hiihtokeskus 5,5 km. Aavasaksalla mm. hiihtohissi ja latuverkosto. Ainiovaaran ladut 12,5 km:n etäisyydellä. Svanstein Ski, Ruotsi (Pullinki) 25 km, rinteet, hissit ja ladut. Kevättalvisin aurinkolatu joen jäällä maalis-huhtikuussa.

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Villa Kunkku

Rantakyläntie 65
Kuivakangas, Ylitornio
0505174260
https://www.booking.com/city/fi/kuivakangas.fi.html
arto.salmi1965@gmail.com

Palvelut:

- Astianpesukone
- Hiihtokeskus lähellä
- Hiihtolatu lähellä
- Jääkaappi
- Juomakelpoinen vesi
- Kalastus mahdollista
- Kauppa lähellä
- Kylpytynnyri
- Lemmikkieläimet sallittu
- Marjastus mahdollista
- Moottorikelkkailu
- Oma suihku
- Oma wc
- Pakastin
- Parvi
- Puusauna
- Pyykinpesukone
- Rautatieasema lähellä
- Ravintola lähellä
- Retkeilyreitit lähellä
- Sähköt
- Takka
- Televisio
- Uinti mahdollista
- Veneen käyttö mahdollista
- Sopii perheille
- Sopii pariskunnille
 Takaisin