Lomakylä Loma-Vietonen

Loma-Vietonen sijaitsee kauniin hiekkarantaisen Vietosen järven rannalla Ylitornion kunnassa. Sijaintimme on erinomaisella paikalla myös maantieteellisesti, koska matkaa Ylitornion ja Pellon kirkonkyliin sekä Rovaniemen kaupunkiin kertyy jokseenkin saman verran, vain noin 55-65 km.

Laadukas lomakylä huokuu menneiden aikojen romantiikkaa kauniissa maalaispihapiirissä silti tarjoten tasokasta mökkimajoitusta nykyajan mukavuuksin. Loma-Vietosen päärakennus on aito yli 100-vuotias peräpohjalainen maalaistalo, joka toimii myös tilausravintolana. Sen tunnelmallinen pirtti kutsuu nauttimaan kiireettömästä aamukahvista tai maittavasta lounaasta patikointiretken tai muun ulkoilun jälkeen. Muista kuitenkin ilmoittaa tulostasi, koska kesäisin olemme avoinna vain tilauksesta. Ryhmille voitte varata ruokailun myös tunnelmalliseen kotaamme, johon mahtuu ruokailijoita noin 50. Päärakennuksessa asiakaspaikkoja on 90.

Illaksi voit myös varata rantasaunan ja lämmitettävän paljun sekä nauttia nuotion loimusta uudessa viihtyisässä rantakodassamme. Luonnon läheisyys ja aktiviteetit antavat loistavat puitteet perheen kanssa lomaileville, hää- ja sukujuhlien järjestämisille, koulutuksille sekä monille muille tilaisuuksille. ”Oppiriihemme” muuntautuu moniin erilaisiin tilaisuuksiin; se toimii kokoustilana mutta monesti myös häiden sekä muiden juhlatilaisuuksien ”jatkobilepaikkana”.

Loma-Vietosella majoitut viihtyisästi sekä kahden hengen huoneissa että 4-6 henkilön mökeissä. Kahden hengen huoneet on varusteltu suihkulla ja WC:llä, hieman isoimmissa huoneissa on myös pieni keittiö . Vuosina 2016-2018 remontoiduissa mökeissä on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö ja oma sauna. Muutamissa mökissä on myös 2 hengen parvi lisämajoitustilana. Saunallisissa mökeissä on myös takka. Kaikki majoitushuoneet / mökit on rakennettu hirrestä ja maalattu perinteikkäästi punaisella.

Kun pelkkä rannalla löhöily ei riitä, Loma-Vietonen tarjoaa oivan vaihtoehdon toimeliaalle lomailijalle sekä kesällä että talvella. Järjestämme monenlaisia ohjattuja retkiä/ohjelmapalveluita, kuten esimerkiksi koiravaljakkoretkiä, moottorikelkka- sekä porosafareita, ohjattuja lumikenkäretkiä tai poroihin tutustumisia, jotka taatusti miellyttävät koko perhettä
Voit tietysti nauttia luonnonkauniista maisemista myös omatoimisesti pyöräillen, vaeltaen, kanootilla tai SUP-laudalla meloen, hiihtäen tai lumikenkäillen. Välittömässä läheisyydessä löytyy merkattuja vaellusreittejä noin 40 km ja lähiympäristöstä ainakin saman verran lisää. Meillä majoittuvat saavat maksutta käyttää kanootteja, SUP-lautoja, soutuveneitä, polkupyöriä, murtomaasuksia sekä lumikenkiä.

Tule meille, kun olet unohtumattoman loman tarpeessa.

Faktaa

Mökkejä 7, huoneita 9
Petipaikkoja 50 henkilölle, lisäpeteineen 70 henkilölle
Lähin lentokenttä Rovaniemellä 70 km
Matkaa Ylitorniolle 60 km
Asiakkaan käytössä maksutta hiihtovarusteita, lumikenkiä, polkupyöriä, pieni frisbeegolf rata sekä frisbee-keikkoja, SUP-lautoja, kanootteja ja soutuveneneitä
Vuokraamme moottorivenettä, kalastusvälineitä, läskipyöriä sekä lumikenkiä.
Voit valita joko pelkän majoituksen tai majoituksen aamupalalla, puoli- tai täysihoidolla.
Mökkejä 2-4 henkilölle, 4-6 henkilölle sekä 6-8 henkilölle. Liinavaatteet eivät kuulu mökkimajoituksen perushintaan, mutta kuuluu huoneiden aamupalamajoitushintaan.

Välimatkat

Lähimmälle järvelle 100 m
Lähimmälle rannalle 40-100 m
Ainiovaaran talviurheilukeskus 65 km
Hiihtohissi 60 km (Aavasaksa)
Hiihtohissi 65 km (Rovaniemi)
Lähin hiihtolatu 500 m
Lähin valaistu hiihtolatu 65 m
Lähin paikka jossa voi syödä 0 m
Lähin kauppa 11 km
Lähin ravintola 0 km
Lähin lentokenttä 70 km
Lähin juna-asema 65 km (Rovaniemi, Ylitornio)
Lähin naapuri 500 m

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Loma-Vietonen

Kuusirannantie 59
95675 Meltosjärvi
Puh. 040 728 6751
http://www.lomavietonen.fi
info@lomavietonen.fi

Palvelut:

- Hiihtolatu lähellä
- Jääkaappi
- Juomakelpoinen vesi
- Kalastus mahdollista
- Kauppa lähellä
- Grillikota
- Kylpytynnyri
- Lemmikkieläimet sallittu
- Lentokenttä lähellä
- Luottokortti käy maksuvälineenä
- Maastopyöräilyreitit lähellä
- Marjastus mahdollista
- Moottorikelkkailu
- Oma suihku
- Oma wc
- Pakastin
- Rautatieasema lähellä
- Ravintola lähellä
- Retkeilyreitit lähellä
- Sähköt
- Sähkösauna
- Takka
- Televisio
- Uinti mahdollista
- Veneen käyttö mahdollista
- Ilmainen WIFI
- Sopii perheille
- Sopii pariskunnille
 Takaisin