Alavainio

Lomapaikka sijaitsee Torniojoen rannalla. Suomen ja Ruotsin puolen jylhät vaaramaisemat luovat rauhallisen, monimuotoisen ja erilaisen lapinlumon. Jokilaaksossa luonto on rehevää ja voi nauttia neljän erilaisen vuodenajan luonnosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Alavainion lomapaikka sijaitsee maalaisympäristössä ja pihapiiriin kuuluu perinnetalo, navetta, savusauna, vierastalo ja mökki rannassa.

VIERASTALO

6 + 2 hlö (n.150 m2)
Olohuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, takkahuone, sauna / pesutilat ja 2 wc:tä, lattialämmitys, parkettilattiat, sähkösauna, kodinkoneet, astiat, vesijohtovesi. Pienille lapsille löytyy tarvittavat varusteet. Matka rantaan 100 metriä.

MÖKKI

4 + 2 hlö (60 m2 + 20 m2 parvet)
Olohuone / tupakeittiö, sähkölämmitys, wc, puulämmitteinen sauna, kodinkoneet, astiat ja vesijohtovesi. Vuokrahintoihin sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Matka rantaan 50 metriä.

Meillä voit viettää omatoimilomaa. Ylitornion palvelut lähellä (kaupat, posti, pankki, ravintolat). Kesällä tornionjoella voi kalastaa, veneillä, uida tai viettää kesäpäivää pienillä hiekkasaarilla. Syksyllä voit seurata lintujen muuttoa kaukomaille ja ihailla luonnon väriloistoa. Talvella joen jääpeite tarjoaa mahdollisuuden hiihtää ja moottorikelkkailla. Ainiovaaran hiihtokeskus, kunto- ja luontopolut ovat 4 km päässä.

Keväällä touko-kesäkuussa voit ihailla luonnonvoimia kun tornionjoki vapautuu jääpeitteestään ja alkaa virrata vapaana. Kuntosalille / uimahallille on matkaa 2 km. Ruotsiin on matkaa maantietä 8 km, linnuntietä 200 m. Rovaniemelle matkaa 115 km (lentokenttä 125 km). Tornioon 60 km (lentokenttä 85 km). Svanstein 50 km. Aavasaksa 12 km.

Minimi vuokra-aika viikonloppu.

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

Alavainion Maatilamajoitus

Torniontie 360
95600 Ylitornio
Tiedustelut suomeksi Puh. 040 547 8548. More information +358503725540.
alavainioinfo@gmail.com

Palvelut:

- Astianpesukone
- Hiihtolatu lähellä
- Jääkaappi
- Juomakelpoinen vesi
- Kalastus mahdollista
- Kauppa lähellä
- Grillikota
- Moottorikelkkailu
- Oma suihku
- Oma wc
- Pakastin
- Parvi
- Puusauna
- Pyykinpesukone
- Rautatieasema lähellä
- Ravintola lähellä
- Retkeilyreitit lähellä
- Sähköt
- Sähkösauna
- Takka
- Televisio
- Uinti mahdollista
- Veneen käyttö mahdollista
- Sopii perheille
- Sopii pariskunnille
 Takaisin