Lomaile

Mökit ja leirintäalueet

Jokivarren Majatalo ja Mökit
Edullista majoitusta mökeissä ja majatalossa. Kilpisjärventien varrella.
Pahtajärven lomakylä
Pahtajärven lomakylä on neljän mökin mökkikylä. Mökkialueelta löytyvät mm. grillikota, kirjolohiallas, soutuveneitä, lapsille keinut sekä trampoliini yms.
Skyfire Village Oy
Skyfire Village sijaitsee keskellä lappilaista erämaata, jossa voit kokea rauhan, hiljaisuuden ja puhtaan luonnon parhaimmillaan. Ryhmän koko max. 10 henkilöä.
Villa kunkku ja Villa Väylä
Villa kunkku ja Villa Väylä sijaitsee Tornionjoen välittömässä läheisyydessä Ylitornion Kuivakankaalla. Max. 5 henkilöä.
Aava Sky Village Oy
Lomakylä sijaitsee Aavasaksanvaaran laella luonnonkauniissa perinnemaisemassa. Kaikki mökit remontoitu lattiasta kattoon 2020.
Lomakeskus Karemajat
Kaikki hyvään lomaan. 58 majoituspaikkaa, 200 paikkainen ravintola, ulkopalju ja poreallas. Patikointireitit ja hiihtoladut välittömässä läheisyydessä. Karemajoilla on myös 18 väyläinen frisbeegolfrata vapaasti kaikkien käytettävissä maksutta.
Alavainio
Lomapaikka sijaitsee maalaisympäristössä, pihassa perinnetalo, savusauna, vierastalo ja mökki rannassa.
Lohijärven Eräkeskus
Eräkeskuksessa 14 huonetta, 20 hengen savusauna, grillikota. Tarjoamme myös kalastus ja metsästyspalvelut.
Lomakylä Loma-Vietonen
Idyllinen lomakylä Vietosen järven rannalla Ylitorniolla, lähellä Rovaniemeä. Mökkejä 2-4 henkilölle, 4-6 henkilölle tai 6-8 henkilölle. Lisäksi opastettuja kalastusretkiä, kelkkasafareita, yms. Tilausravintola.
Napapiirin Järvilomat
Yksityisyyttä, luonnon rauhaa ja aktiviteetteja. Kuusi tasokasta mökkiä järven rannalla. Mökit sopivat 4-10 henkilölle. Lisäksi tarjoamme pitopalvelua, kylpytynnyri ja savusauna palveluita.
Niuron mökit
10 mökkiä Tornionjoen rannassa, yhdessä rakennuksessa 2 mökkiä. Mökit sijaitsevat lähellä Ylitornion palveluja.
Toivola
Neljä erillistä mökkiä ympärivuotisessa käytössä, samassa pihapiirissä. Sopii esimerkiksi yhdelle tai kahdelle perheelle tai suuremmalle porukalle. Lohivene ja moottori, puusauna, palju sekä grillikatokset asiakkaiden käytössä.

Hotellit ja motellit

Caravan-alueet

Lounasravintolat

Kauppaliikkeet

käsityöntekijät

muut yritykset

Pizza

fast food

ravintolat ja yökerhot

Glamping

Erä- ja kotaruokailut