Loma-Vietosen uudistettu Tikanpesä

vietonen1_takka

vietonen1_olohuone

vietonen1_makuuhuone

vietonen2_olohuone

vietonen2_makuuhuone

Perheyritys Loma-Vietonen Oy on toiminut Ylitornion kunnassa Vietosen järven rannalla jo 32 vuotta. Kun yritys perustettiin vuonna 1984, niin tontilla oli ainoastaan Meltosjärveltä siirretty peräpohjalaistyylinen päärakennus. Majoitustiloja alettiin rakentamaan matkailijoiden tarpeita kunnioittaen nopealla aikataululla, mutta maltillisesti tulorahoitus huomioon ottaen. Kymmenen vuotta myöhemmin lomakylä oli laajentunut nykyisiin mittoihin ja kaikki rakennukset ovat edelleen olemassa ja käytössä vielä tänäkin päivänä.

Jotta yritys pystyy palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja säilyttämään majoitusten hyvän laadun, täytyy kovalla käytöllä olevia majoitustiloja remontoida aika ajoin.

Viimeisin remontti toteutettiin kesällä 2016, jolloin Tikanpesä mökkiin tehtiin kattava remontti. Tikanpesässä on tilaa suurellekin perheelle, tilaa löytyy jopa 6 aikuiselle ja 3 lapselle. Se sijaitsee vain 30 metrin päässä Vietosen järven rannasta. Kuistilta avautuvat kesällä upeat järvinäkymät, talvella voit ihastella revontulia ja sinistä hetkeä. Asiakkaamme ovat ottaneet uudistuneen mökin hyvin vastaan.

Faktaa:
Alakerrassa 50 m2, yläkerrassa 30 m2. Alakerrassa 1 makuuhuone, jossa alasänky tuplapedillä ja yläsänky, jossa on 1 peti. Tuvassa on levitettävä sohva 2:lle. Alakerrassa on myös sauna ja suihku sekä WC, takka ja keittiö. Yläkerrassa on parisänky ja levitettävä sohva 2:lle lapselle, suihku ja wc. Yläkertaan on oma sisäänkäynti.

Lisätietoja ja varaukset: tuija@lomavietonen.com

 Takaisin