KJ-Experience

Luonnossaliikkuminen eri muodoissa on ollut aina mieleistä ja lähellä sydäntäni. Olen saanut hienoja elämyksiä ja haluan tarjota mahdollisuuden myös muille. Avustan mielelläni kaikissa lupa- ja käytännön asioissa, mitä Ruotsin metsästys- ja kalastusreissuilla vaaditaan. Teen myös tarvittavat kalastus- ja metsästyskartat alueista.

Patikointi ja vaellus

Lapin luonnon rauhasta pääset nauttimaan opastetusta muutaman tunnin patikoinnista aina usean päivän vaellukseen. Usean päivän vaelluksilla yövymme teltassa, kodassa tai autiotuvissa. Vaelluksille voi yhdistää myös muita aktiviteetteja kuten valokuvaus ja kalastus.

Erä- ja kotaruokailut

Eräruoka valmistetaan ammattitaidolla luonnossa tai kodassa avotulella. Eräruoka sisältyy myös tärkeänä osana muihin aktiviteetteihin kuten vaellus, patikointi, metsästys ja kalastus.

Metsästys

Koe unohtumaton metsästyselämys Suomen tai Ruotsi erämaassa ammattitaitoisen oppaan johdolla ja kokeneiden koirien kanssa. Teemme retkiä muutamasta tunnista usean päivän mittaisiin matkoihin asiakkaan toiveiden mukaan ottaen huomioon saalistoiveet. Riistaeläimet: metso, teeri, pyy, jänis, hirvi, karhu, kanadanmajava.

Kalastus

Koe unohtumaton kalastuselämys Suomen, Ruotsi tai Norjan Lapin erämaajoilla ja -järvillä ammattitaitoisen oppaan johdolla. Teemme retkiä muutamasta tunnista usean päivän mittaisiin matkoihin asiakkaan toiveiden mukaan ottaen huomioon kalastuskohteet ja saaliskalat.

Lumikenkäily

Opastetulla lumikenkäretkellä pääset erämaisen luonnon rauhaan ja koskemattomille lumihangille. Retkillä voi nähdä villieläimiä, eläinten jälkiä ja luonnon lumitaidetta.

Seikkailu ja extreme

Hiihtovaellus, umpihankihiihto, lumikenkäily, yöpyminen ulkona teltassa, kodassa tai vain taivas kattona on elämyksiä, jotka eivät unohdu. Pimeällä liikkuessa on myös mahdollisuus sään salliessa nähdä miljoonat tähdet ja revontulet.

Talvikalastus

Koe unohtumaton kalastuselämys Suomen, Ruotsi tai Norjan lapin erämaajärvillä ammattitaitoisen oppaan johdolla. Teemme retkiä muutaman tunnista usean päivän mittaisiin retkiin asiakkaan toiveiden mukaan ottaen huomioon kalastuskohteet ja saaliskalat.

Jaa Facebookissa

Lisätiedot

KJ-Experience

Ylitornio
+358 44 997 6887
http://www.kj-experience.com
kari.jarvinen@kj-experience.com

Palvelut:

- Hiihtokeskus lähellä
- Hiihtolatu lähellä
- Kalastus mahdollista
- Grillikota
- Luottokortti käy maksuvälineenä
- Marjastus mahdollista
- Moottorikelkkailu
- Retkeilyreitit lähellä
- Uinti mahdollista
- Sopii perheille
- Sopii pariskunnille
- Metsästys mahdollista
 Takaisin