Uutta majoitustilaa vierailijoille

Aavasaksan kupeeseen on valmistunut lisää majoitustiloja. Kari Jokela rakensi 100 vuotta vanhasta pariladosta kaksi nykyaikaista majoitustilaa. Nyt meillä on neljä erillistä tilaa 10 henkilölle Kari kertoo. Pariladon huoneet ovat teemalla ”teeren peli” ja ”selvä pyy”. Jokainen  saa päättää strategiansa. Rannassa mökki on nimellä ”lohen nousu”.

Intiimin mökkikokonaisuuden palvelut löytyvät samasta pihapiiristä. Paikka sopii ryhmälle tai esimerkiksi kahdelle perheelle, jotka haluavat lomailla yhdessä. Kaikilla on kuitenkin oma rauhansa. Mökeissä on hyvä varustelutaso ja kauniisi sisustetut huoneet: karaokelaitteet, sauna, suihkut, jääkaapit, pakastin, liedet, asian- ja pyykinpesukone, sisävessat ja astiasto. Aavasaksan lähdevesi on erinomaista.

Vieraiden käytössä on myös palju ja grillikatokset. Majoitustilat sopivat myös liikuntaesteisille. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, Kari tietää. Nettimokki.comin luokitus Toivolasta on 5/5 tähteä.

lato3

lato2

lato1

Luonto lähellä

Paikan vahvuutena ovat lisäksi mahtavat maisemat Aavasaksan kansallismaisemassa ja sijainti upean Tengeliönjoen rannassa. ”Tornionjoki on itse asiassa Tengeliönjoen sivuhaara” Näin totesi aikoinaan legendaarinen Lanko Pekka.

Alueella on loistavat hiihto-, laskettelu-, patikointi-, marjastus- ja metsästysmahdollisuudet. Kalaan ja lohen pyyntiin pääsee suoraan Toivolan laiturilta. Varustukseen kuuluu lohivene moottoreineen. Läheltä Suomesta ja Ruotsista löytyvät monipuoliset palvelut mm. ruokakaupat ja ravintolat.

Faktaa

– Mökkejä 4 kpl (50, 20,15 + 15m2)
– Pinta-alat yht. 100m2
– Huoneita 5 (2, 1, 2)
– Vuodepaikkoja enintään 10
– Rakennettu 1975, Remontoitu ja laajennettu vuonna 2006–2016

Varaukset: www.nettimokki.com/id5418
Lisätiedot: Kari Jokela, Puh. 040 700 6398, kari.jokela@karipro.fi

”Toivolassa on hyvä elää!”

 Takaisin