Miekojärvi Resort

Majoitustilaa max. 20 henkilölle. Isommalle porukalle löytyy lisää majoitustilaa vieressä olevasta mökkikylästä. Alakerrassa on viihtyisä pirtti, jossa on ruokailutilaa 20 hengelle. Pirtissä on tila, joka mahdollistaa esim. kurssien pidon (videotykki, valkokangas, kotiteatteri). Lisäksi pirtissä on oleskelunurkkaus, jossa on 42” taulutelevisio ja karaokelaitteet. Tunnelmaa luo pirtin perällä oleva takka-leivinuuni. Alakerrasta löytyy myös keittiö sekä saunatilat/pukuhuone/terassi kerrallaan 5-6 henkilölle. Toimitamme tarvittaessa pyyhkeet käyttöönne. Talossa on yläkerrassa 5 makuuhuonetta ja aulatila, jossa on viihtyisä oleskelutila sekä wc/suihku. Päärakennuksen pintala on 260 m2. Rantasaunassa on mukava rentoututa päivän päätteeksi.

Lomapaikka sijaitsee luonnonkauniin Miekojärven pohjoispäässä Sirkkakoskella. Keskus tarjoaa upeat lomanviettomahdollisuudet perheellesi tai yritysasiakkaillesi. Tuo asiakkaasi omaksumaan asioita intiimiin ja rauhalliseen ympäristöön. Kokousvieraita varten olemme varautuneet erilaisilla kokousteknisillä laitteilla. Pihassa on iso 40 hengen kotarakennus, joka mahdollistaa mukavan illanvieton vaikka loimulohta paistellessa.

Miekojärvi on kuuluisa runsaasta kalakannasta. Ja se tarjoaa matkailijalle monenlaista aktiviteettia. Voit kalastaa omatoimisesti tai halutessasi järjestämme opastetun kalastusmatkan. Miekojärven järvialue on vesiretkeilyyn hyvin soveltuva kohde. Puhtaat ja laajat vesialueet houkuttelevat kalastamaan ja luonnon muovaamat hiekkarannat kutsuvat uimaan.

Matkailuauton tai -vaunun paikkavuokra 25 €/vrk. Auton sähkölämmityspaikan käyttö 5 €/vrk/ajoneuvo.

Etäisyydet

Helsinki 840 km, rautatieasema 95 km, bussipysäkki 7 km, moottorikelkkareitti 100 m, ravintola 30 km, kauppa 5 km, naapuri 50 m, kylpylä 150 km, hiihtolatu 1 km, kansallispuisto 130 km, Sirkkakosken kylä 2 km, lähin kauppa 5 km. Pello (rautatieasema, linja-autoasema, kauppa, posti, pankki) 30 km, Pullinki (Ruotsi) 50 km, Ylitornio ja Aavasaksa 70 km, Rovaniemi (lentokenttä) 78 km

Lisätiedot

Miekojärvi Resort

Jari Kuosmanen
Suostokuja 7
96900 Saarenkylä

Puh. 040 576 0579
http://www.miekojarvenresort.fi
jari.kuosmanen@luukku.com

Palvelut:

- Astianpesukone
- Hiihtolatu lähellä
- Jääkaappi
- Juomakelpoinen vesi
- Kalastus mahdollista
- Grillikota
- Laituri
- Lemmikkieläimet sallittu
- Maastopyöräilyreitit lähellä
- Marjastus mahdollista
- Moottorikelkkailu
- Oma suihku
- Oma wc
- Pakastin
- Puusauna
- Pyykinpesukone
- Retkeilyreitit lähellä
- Sähköt
- Sähkösauna
- Takka
- Televisio
- Uinti mahdollista
- Veneen käyttö mahdollista
- Sopii perheille
- Metsästys mahdollista
 Takaisin